De vetverbrander voor buik, billen en benen

De Vacu-Step zorgt voor een spectaculaire verbetering van de microcirculatie (bloedsomloop) en lymfecirculatie in de probleemzones. Op deze manier worden de opgestapelde vetcellen bereikbaar voor verbruik in het lichaam, en kan het te veel vocht en afvalstoffen tussen de cellen worden afgevoerd. De Vacu-Step doet dit door de probleem zones onder lage druk te brengen, zodat al het bloed uit het lichaam ernaar toe wordt getrokken. Door combinatie van lichte training (trap-bewegingen) en wisselende druk, worden de vrijgekomen vetzuren onmiddellijk verbrand in de spieren.

Buik, billen en benen

Na een half uurtje rustig trappen, verbrandt u gemakkelijk 30 tot 35 gram puur vet per keer!! En dit op plaatsen waar u dit wilt zien verdwijnen. Dit unieke snelle verbranding proces vind alleen plaats, doordat het lichaam zich beweegt in de vacuümruimte van de Vacu-Step. U zult verbaasd zijn over de resultaten, want vanaf de de eerste week zult u constateren dat uw huid egaler en gladder word bij de Buik, Billen en Benen.

Een kuur bestaat uit 20 sessie’s te verdelen in 4-5 weken. Vervolgens volstaat een onderhoud van 1 maal per week, om de resultaten te optimaliseren. Drink tijdens en na de Vacu-step veel water, dit helpt om het vocht en de afvalstoffen die voordien vastzaten uit het lichaam af te voeren. Probeer op de dag van de Vacu-Step zoveel mogelijk proteïnes te eten (vis, eieren, proteinedrankjes). Vooral de maaltijd die volgt op de Vacu-Step moet veel proteïnes bevatten.

OM EEN KUUR IN DE VACUSTEP TE KUNNEN VOLGEN IS EEN MAXIMAAL GEWICHT VAN 115 KG TOEGESTAAN en we hebben variabele openingstijden op woensdag- en vrijdagmiddag voor de kurende vacusteppers!!!!

Benodigheden voor de Vacu-Step:

Niet te strakke broek
Gympen / slippers (geen buiten-schoenen)
Handoek
Flesje water