Vitall Lounge massagestoel

Op de Vitall Lounge massagestoel kunt u genieten van verschillende massage’s. Van een relaxte tot een stevige massage, de keuze is aan u. Er is zelfs een mogelijkheid om op de klanken van muziek gemasseerd te worden. Dus ga zitten en geniet!!!

Deze Vitall Lounge massagestoel is een professionele massagestoel. De Vitall Lounge massagestoel is tevens de meest geavanceerde massagestoel die momenteel geproduceerd wordt. Door de kwalitatief superieure massagetechnieken die toegepast worden kunnen we spreken van een persoonlijke masseur die telkens weer voor u een massage op maat maakt.

De effecten van de Vitall Lounge massagestoel zijn veelzijdig. 10 Minuten ontspannen in de Vitall Lounge massagestoel zorgt ervoor dat de bloedsomloop verbeterd en gestimuleerd wordt. Daarnaast ontspant het de spieren wat direct zorgt voor een vermindering van stress. De Vitall Lounge massagestoel draagt bij aan een afname van nek- en schouderklachten. Het spreekt voor zich dat de ontspannende en vitaliserende werking van de massagestoel een positief effect heeft op uw psychisch welzijn en de algehele gezondheid.

Effecten van de Vitall Lounge

massagestoel:
– ontspant spieren
– afname van stress
– activeert stofwisseling
– positief effect op psyche
– bevordert afvoer afvalstoffen
– verbetert & stimuleert bloedsomloop
– positief effect op schouder- & rugklachten
– vermindert de druk op de wervels en tussenwervelschijven